Перші випускники проекту «Спільні дії – єдина громада»

03.11.15, 14:00

Першого листопада, в рамках проекту «Спільні дії – єдина громада», відбувся останній майстер-клас для першої групи учасників проекту «Солодка флористика – створення оригінальних подарунків».

Протягом місяця учасники першої групи активно освоювали нові види мистецтва handmade і даний майстер-клас не став виключенням. Квіти та інші поробки з цукерок та гофрованого паперу на сьогодні є дуже популярними подарунками, тож дорослі разом з дітьми та новими друзями охоче працювали над створенням «солодких» букетів.
Майстриня Олена Завірюха навчала створювати з паперу різні квіти – троянди, маки, нарциси та крокуси. Праця виявилася цікавою та кропіткою, адже виготовлення пелюсток, стебелів та листочків для квітів потребує уваги та зосередження. Наші учасники за місяць навчання стали справжніми майстрами і з цим завданням також справилися з легкістю – кожен створив гарний та смачний подарунок для своїх близьких. За місяць занять учасники знайшли спільну мову та потоваришували.

Родини ВПО охоче спілкувалися з мешканцями міста, дізнавалися цікаві факти про Кіровоград, про місця відпочинку, роботи, навчання для дітей тощо. По закінченню останнього майстер-класу учасники висловили слова вдячності організаторам за сімейний відпочинок, нових друзів та цікавий досвід. Також усі учасники висловлювали побажання, щодо продовження подібних заходів для переселенців та мешканців міста, адже саме такі зустрічі, на їх думку, найкраще допомагають долати стереотипи та знаходити спільну мову. Сподіваємось наступна група учасників отримає не менше корисних знань, досвіду та позитивних емоцій від проекту.

Тож з 8 листопада запрошуємо нові родини переселенців та мешканців міста до участі в проекті. «Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!