Зустріч з сучасними дитячими письменниками

20.11.15, 16:00

18 листопада в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбулася творча зустріч з сучасними українськими письменниками Іваном Андрусяком, Олегом Чаклуном та Олександром Дерманським.

Під час зустрічі автори презентували новинки видавництва «Фонтан казок». Олег Чаклун розповів дітям про те, що потрібно не боятися мріяти. Необхідно плекати свої мрії та робити все для їх здійснення. Казкар спонукав дітей вивчати іноземні мови, адже його нову книжку «Мрія. Dream. Мечта» вони зможуть прочитати українською, англійською та російською мовами. А для любителів подорожей автор зібрав чудові казки про дивовижних героїв та їхні неймовірні пригоди, сповнені загадок і несподіванок, які ввійшли до книги «Швейцарські казки».

Іван Андрусяк, жартуючи з читачами, познайомив їх зі справжньою Чупакаброю, яка полюбляє неслухняних діток, а вихованим – порадив завітати до солодшого саду, де можна поласувати абрикосою та персом.

Олександр Дерманський знайомий користувачам бібліотеки як автор трилогій про Чудове Чудовисько та вужика Ониська, а також інших прозових неймовірних історій для дітей. Цього розу письменник презентував дітям свою першу поетичну збірку “Бигимоти не Медмеді”. Декламуючи та зображуючи героїв віршів, автор розвеселив та закохав у себе і малечу і дорослих.

Запрошуємо прихильників творчості письменників завітати до відділу дитячого та сімейного читання обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка, де на Вас чекають новинки від видавництва «Фонтан казок».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!