Бойові традиції: Діти ходять на екскурсію до військової частини

25.11.15, 18:00

Нещодавно бібліотека-філія №5, що у місті Кіровоград, разом із школою №30 організували екскурсію для школярів у кімнату бойової слави військової частини міста. Про славетні подвиги наших земляків нам розповів заступник командира полку по роботі з особовим складом, майор Неживий А.М.

Школярів молодшого віку дуже цікавили представлені в експозиції зразки зброї, амуніція, обмундирування та інші експонати. Найбільше хлопців зібралося біля розірваних снарядів та гранатомета. Всіх вразила інсталяція про війну в Афганістані. Один з куточків виставки музею розповідає про події в АТО.
Всі присутні захоплено слухали розповіді Андрія Миколайовича про бойові операції на сході нашої країни. Всі війни схожі між собою і нині схід України чимось нагадує нам ситуацію в Афганістані. Коли ви читатимете ці строки, Андрій Миколайович вирушатиме у зону бойових дій.
Побажаємо йому та його товаришам повернутися живими, неушкодженими і з перемогою. Екскурсія показала дітям, що дійсно існує військова техніка і люди, які віддають свій час для служіння Батьківщині. Відвідувачі музею переконалися - Україна має надійну оборону та гідних захисників.

текст і фото - Світлана Котлярова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!