Футбол: Кращих відзначили й нагородили

19.12.15, 12:00

Днями в Українському музично-драматичному театрі ім.Кропивницького у Кіровограді відбулися урочистості, присвячені 20-ти річчю Кіровоградської обласної федерації футболу. Привітати ювілярів зі святом із Києва прибули перший заступник президента ФФУ Вадим Костюченко та радник президента ФФУ Валентин Латипов, президент ПФЛ України Сергій Макаров, перший заступник керівника Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко.

У кожного з почесних гостей знайшлися теплі слова вдячності винуватцям урочистостей, які практично вщерть заповнили зал театру корифеїв. До речі, наші актори внесли свою неповторну родзинку в футбольне свято, підготувавши чудову концертну програму. Нам же приємно констатувати, що серед безлічі нагороджених були президент ФК «Зірка» Максим Березкін, який удостоєний Почесної відзнаки ФФУ, головний тренер «Зірки -2», ЗТУ Вадим Бондар, який отримав медаль «За заслуги ФФУ», керівник програми розвитку дитячо-юнацького та молодіжного футболу ФК «Зірка» Вадим Даренко, отримавший «Почесну відзнаку з нагоди 20 річчя Кіровоградської обласної федерації футболу». Таку ж нагороду отримав і керівник клубної прес-служби Юрій Ілючек.

Футбольний клуб «Зірка» від усієї душі вітає всю футбольну сім’ю Кіровоградщини з 20-ти річчям КОФФ і бажає нашій федерації та її голові Віктору Безсмертному ще більш продуктивної роботи на благо українського футболу. І хоча плідна діяльність КОФФ визнана однією з кращих в Україні, але, як відомо, немає межі досконалості. Зі святом, Вас шановні друзі та колеги. Не сумніваємося, що разом ми доб’ємося ще більш вражаючих результатів. Перемог нам, миру й процвітання!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!