Гендерне насильство – профілактика та невідкладна допомога

22.12.15, 12:00

Семінар на тему «Гендерне насильство – профілактика та невідкладна допомога» проходить сьогодні у Києві у рамках виконання проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні» - за підтримки Агентства США із міжнародного розвитку. Семінар проводить благодійний фонд «Здоров’я жінки та планування сім’ї» для членів Всеукраїнської коаліції з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.

Учасники семінару
Учасники семінару
Своїми знаннями із учасниками заходу діляться Олена Голоцван, к.м.н., доцент кафедри дитячих та підліткових захворювань НМАПО ім. Шупика, лікар-психотерапевт-сексолог, національний тренер з питань збереження репродуктивного здоров’я, а також Оксана Бабенко, к.м.н., доцент, акушер-гінеколог, національний тренер з питань збереження репродуктивного здоров’я.

Олена Панченко, БФ «Здоров’я жінки та планування сім’ї»
Олена Панченко, БФ «Здоров’я жінки та планування сім’ї»
Кіровоградщину на семінарі представили керівник громадської організації «Прес-клуб реформ» Вікторія Талашкевич та керівник проектів громадської організації «Турбота» Ольга Гріднєва.

Теми, що були винесені на порядок денний семінару, стосувалися причин виникнення гендерних стереотипів, передумов існування гендерних міфів та їх впливу на поведінку жінки, психофізіології поведінки людей у стресовій ситуації. Детально обговорювалися механізми формування пост травматичного стресового розладу та потреби постраждалих від сексуального насильства. Плідній дискусії сприяла презентація на тему «Принципи надання допомоги постраждалим від гендерного насильства».

Публікації БВ «Здоров’я жінки та планування сім’ї»
Публікації БВ «Здоров’я жінки та планування сім’ї»
Детальнішу інформацію про семінар та про роботу Всеукраїнської коаліції з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї можна отримати на сторінці коаліції у Facebook, а також, звернувшись до Благодійного фонду «Здоров’я жінки та планування сім’ї» за телефоном: +38-044-596-50-99 або поштою info@rhr.org.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!