Новорічна фантазія: Майстер-клас з декоративного живопису

28.12.15, 12:00

Днями у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з декоративного живопису «Новорічна фантазія»

В очікуванні зимових свят у вікнах будинків мерехтять різнобарвні лампочки та гірлянди, в такий час світ ніби завмирає, а яскраві кольори і вогники у вікнах запалюють в душі кожного з нас щось тепле і трохи дитяче. Пробуджує в нас святковий настрій і новорічну фантазію.

В цей чудовий передсвятковий тиждень, коли є змога перепочити від навчання і роботи, не має нічого кращого ніж присвятити себе мистецтву. Адже саме через картину можна поділитися з навколишнім світом і зберегти на цілий рік атмосферу свята.

Майстер-клас цього тижня був присвячений фантастичній істоті і символу наступаючого нового року – вогняній мавпі. Як вона має виглядати? Як зобразити небачену досі тварину? Саме на ці питання і відповіли учасниці нашого заходу, зобразивши образ вогняної мавпи на папері, втілюючи в життя свою новорічну фантазію.

Отримані в результаті заходу картини в техніці декоративного живопису, виконані олівцем і гуашшю, посядуть почесне місце в домашніх галереях наших учасниць і будуть в продовж року нагадувати про чудово проведений час в творчій і дружній атмосфері майстер-класу.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!