У бібліотеці ім. Шевченка відсвяткували Новий рік

29.12.15, 16:00

Яке чудове свято Новий рік! Особливо його люблять діти, тому що на них завжди чекають зустрічі з Дідом Морозом і Снігуронькою, подарунки під новорічною ялиночкою, а ще мандрівка чарівною казкою, яку вже не перший рік дарують своїм найменшим читачам працівники обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка.

Ось і цього разу малеча разом з батьками потрапили в новорічну казку, яка називалась «Новий рік до нас іде, і ялиночку несе». Діти стали учасниками театралізованого дійства, головними персонажами якого були улюблені казкові герої: новорічна Ялинка, хитра Баба Яга, невгамовний Розбійник, чарівна Добра Фея та підступна Зла Фея, красуня Зимонька та її подружки Сніжинки, неповторні володарі 2015 та 2016 років Вівця та Мавпочка, і звичайно ж улюбленці дітвори Дід Мороз і Снігуронька, яким вже діти розповідали підготовлені віршики.

Безліч новорічних сюрпризів, гарна музика, цікаві ігри та хороводи для дітей дали можливість усім учасникам свята дійсно потрапити в атмосферу новорічної казки, де все ж таки добро перемагає зло, та отримати незабутні враження на цілий рік.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!