​Місцеве Самоврядування – Жіночий Портрет

01.01.16, 12:00

Громадська організація "Турбота" у 2016-му році буде втілювати у життя проект "Місцеве Самоврядування – Жіночий Портрет", який підтримав Український Жіночий Фонд. Як розповідає керівник проекту Ольга Гріднєва, планується привернути увагу громади до ролі жінок у роботі органів місцевого самоврядування та місцевих органів влади Кіровоградщини, а також посилити їхні професійні та особисті якості, щоб підвищити вплив на формування і реалізацію політики на місцевому рівні.

Тому громадська організація "Турбота" планує провести моніторинг кількісного та якісного складу жінок у органах місцевої влади Кіровоградської області, презентувати його результати під час круглого столу “Жінки у політиці нашої області” та підготувати цикл статей на тему “Жіночі обличчя в Кіровоградській політиці”, а також серію тематичних програм на Кіровоградському Інтернет-телебаченні.

Тож, слідкуйте за новинами і долучайтеся! Зокрема, не пропустіть семінар для журналістів “Жінки у соціумі” та серію із тренінгів “Жіноча школа” із наступних тем: гендер і місцеве самоврядування; розвиток комунікаційних навичок, сучасні інтернет-технології, процеси децентралізації та стратегічне планування.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!