Права та здоров’я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини

15.01.16, 14:00

У цьому році ОБФ «Повернення до життя» продовжує реалізацію проекту «Права та здоров’я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини» за підтримки МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід», який направлений на профілактику ВІЛ/СНІД, наркоманії серед молоді 14-25 років.

В новому 2016 році учасники проекту гарантовано отримають безкоштовні консультації психолога, юриста, лікарів та підтримку у вирішенні життєво-важливих проблем в рамках соціального супроводу. Спеціалістами фонду продовжується робота з сім’ями молодих людей, які опинились в складних умовах за методом «Сімейно – групова конференція».

Разом з партнерськими профільними організаціями заплановано багато масштабного та корисного з профілактики ВІЛ/СНІД, наркоманії, ІПСШ серед учнівської та студентської молоді міста а саме: проведення освітніх занять, тематичних заходів, акцій, творчих конкурсів.

Активно розвивається та набирає обертів діяльність волонтерського руху. Новий рік з новими ідеями! Ми працюємо над створенням та випуском власної газети - «Поколение». Цікаві статті, конкурси та корисна інформація чекатимуть на читачів першого випуску вже скоро.

Контакти: соціальне бюро «Лілія» з 10-00 до 16-00. тел.: 27-54-30, моб.: 095-771-75-24. E-mail: lyly32@ukr.net



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!