Лижний Кіровоград

25.01.16, 12:00

Днями у Кіровограді відбувся перший збір любителів катання на лижах в межах проекту "Лижний Кіровоград". Бажаючих покататися було не так багато, разом із Євгеном Савранським лише троє, проте це був лише початок! Як казали мудреці "Шлях у тисячу миль починається з першого кроку".

- Скажу відверто, настрій супер, погода неймовірна - безліч снігу, приємний сонячний ранок і навіть мороз у -14 градусів нас не зупинив...., пише Євген Савранський, - Гріх не скористатися таким подарунком природи. Хто бажав, можливості знайшов.
Учасником прогулянки був і Олег Савенко, який купив на olx.UA лижі, палиці та спеціальне взуття і днями - після багатьох років, відколи востаннє катався на лижах ще в дитинстві, - знову відчув радість від такого способу пересування.

Дмитро Савранський також на бігових лижах не стояв майже три роки, а на вихідних продовжив займатися зимовим хобі. На заздрість іншим - ось фото із ранкових катань. Наступний виїзд орієнтовно пройде у суботу 30 січня пообіді. Про місце і точний час інформацію в групі Євген Савранський напише згодом. До того часу всі бажаючі зможуть придбати лижі з палицями. До зустрічі на лижні!!!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!