Перший програш "Зірки" на зборах

19.02.16, 14:00

Першим суперником кіровоградської «Зірки» на турецькому зборі був польський колектив «Медзь» з Легніци. Поляки вже провели декілька ігор в Аланії, а для наших земляків ця гра була дебютною.

Наші суперники, як і кіровоградська команда, виступають в другому за силою, дивізіоні своєї країни. Команда має в своєму активі значний успіх на початку 90-х, коли «Медзь» зуміла в сезоні 1991/92 років виграти кубок Польщі, перемігши у фіналі «Гурнік» з Забже по пенальті. А в 1/16 фіналу кубка володарів кубків 1992/93 років «Медзь» поступилася мінімально французькому «Монако» (0:1, 0:0). Польська команда виходить на фінішну пряму підготовки до першості, адже вже 4 березня команда проведе календарну гру чемпіонату. В складі «Медзі» виступають відразу декілька футболістів, які виступали за збірні свої країн: Естонії – Артюнін та Субботін, Литви – Лабукас, Фінляндія – Форселл, Тринідаду і Тобаго – Деніел. Але саме в цьому поєдинку забивали лише поляки.

«Зірка», яка лише третій день на зборах, пропустила доволі швидкий м’яч, коли Гжегош Барчак на 18-й хвилині замкнув передачу ЛукашаГаргула. Кіровоградці, які грали дещо комбінованими складами, кинулися відіграватися, але до реальної загрози біля воріт Павела Капса не дійшло. Задля справедливості треба сказати, що гра проходила жорстко, а іноді і жорстоко. Звичайно, за словами спортивного директора клубу Саміра Гасанова, «Зірка» сподівалася на бій, але не таку жорсткість з боку суперника.

В другому таймі наставник кіровоградців повністю змінив склад, випустивши гравців, яких не задіяв у першому таймі. Але на 61-й хвилині «Медзь» закріпила свій успіх: Блажей Теліховскі скористався вивіреною передачею Петтері Форселла, і головою подвоїв рахунок.

Всього через декілька хвилин «Зірка» відіграла один м’яч, коли після серії невдалих ударів Ігоря Загальського та Романа Локтіонова, практично з лінії воріт відзначився Олексій Чичиков, але турецький арбітр вирішив, що саме в цьому епізоді кіровоградець перебував у положенні поза грою. Після цього гра взагалі вийшла з-під контролю бригади арбітрів і на полі періодично то там, то тут, виникали сутички футболістів «Медзі» та «Зірки». В результаті, за хвилину до кінця матчу арбітр ще й вдався до подвійного вилучення (з боку «Зірки» був вилучений Григорій Баранець). Тож в результаті «Зірка» поступилася 0:2. Принаймні, з такої жорсткої дуелі команда вийшла без травмованих гравців, що не може не радувати тренерський штаб.

Наступні ігри відбудуться 21 лютого. Зранку «Зірка» проведе гру з словацькою «Іскрою» з міста Боршице (поєдинок розпочнеться в Белеку об 11:00), а в другій половині суперником кіровоградців буде казахстанський «Каспій» з Актау (початок матчу о 17:30).

Прес-служба ФК "Зірка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!