Шевченків світ у буянні фарб

06.03.16, 10:00

Днями у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів обласної бібліотеки для дітей ім.Т. Шевченка, відбулося відкриття виставки художніх робіт учнів художніх та мистецьких шкіл під назвою «Шевченків світ у буянні фарб».

До експозиції увійшли найкращі твори юних художників області та міста. Ця палітра демонструє розмаїття жанрів та сюжетів. Вільний простір для самовираження дозволив дітям різного віку і рівня майстерності на свій манер відтворити неповторні шевченкові образи, засобами мистецтва відобразити велич українського народу.
У
кожній з картин простежується індивідуальність їх авторів, яка дивує неповторністю та яскравим баченням світу. Відчувається, що кожен юний автор творив свій шедевр з душею та любов’ю.
Тому, любі читачі, не зволікайте – завітайте до бібліотеки та насолоджуйтесь теплотою, яка випромінюється з цих дитячих робіт. Також працівники відділу підготували захоплюючу подорож мистецьким світом письменника, а на завершення другокласники гімназії ім. Т.Г.Шевченка взяли участь у акції «#Selfie_Shevchenko» та зробили – найкраще селфі усього класу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!