​Чарівні, гарні та талановиті – дует «Анна-Марія» в Кіровограді

12.03.16, 10:00

9 березня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва відбулась надзвичайна зустріч у рамках молодіжного клубу "Strong wave" (клуб організовано Молодіжним відділом Кіровоградської Єпархії Української Православної Церкви та колективом бібліотеки). Гостями книгозбірні стали справжні зірки сучасної української естради - співочий дует Анна і Марія Опанасюк.

Незважаючи на молодість дівчата вже є Заслуженими артистками Автономної республіки Крим (народилися в місті Сімферополь). Відомість Анні та Марії приніс виступ у телепроекті "Шанс", де вони здобули перемогу, набравши найбільшу кількість голосів телеглядачів, а також проект "Голос Країни".

Ведучі заходу протоієрей Діонісій Буренко та Христина Повалій розповіли про цікаві факти з життя та творчості дівчат. Так, наприклад, вони виконують пісні на 20 мовах світу, а також здобули дві вищі освіти з червоними дипломами.

Самі ж дівчата вразили присутніх своєю душевністю та простотою у спілкуванні та надзвичайним вокалом. Від співу дуету по тілу «бігли мурашки». Анна та Марія завжди віддають перевагу живому звуку, а в силі та красі їхніх голосів переконалися не лише учасники заходу, але й усі, хто в цей час опинився в книгозбірні! Співачки виконували власні пісні, а також пісні іноземних виконавців англійською та французькою мовами.

Анна та Марія охоче розповідали про цікаві та курйозні випадки з власного життя та звичайно ж давали поради, щодо того, як досягти успіху. Дівчата звернулися до молоді із закликом йти вперед до перемог, долаючи всі труднощі та негаразди. Вони наголосили: "Ніщо в житті легко не дається, всього треба досягати власною наполегливою працею"!

Наприкінці Анна та Марія влаштували іще один сюрприз - побажали всім присутнім «Многая літа» у власній вокальній обробці!

Після завершення заходу учасники ще довго не відпускали дівчат – усі хотіли отримати автограф та фото на згадку. Також кіровоградська молодь пообіцяла підтримати співачок під час їхньої участі в наступному відборі на конкурс «Євробачення». Одного разу кіровоградці, спільними зусиллями здобули звання «Першої танцювальної столиці України» тож, сподіваємось, наша підтримка допоможе Анні та Марії отримати таку бажану перемогу на «Євробаченні 2017».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!