«Масляну гуляємо - весну зустрічаємо!»

14.03.16, 14:00

Свято проводів зими та зустрічі весни – одне з найбільш улюблених для всіх слов’янських народів. Масляна – це найсвітліше та найрадісніше свято, воно відображає загальну радість у зв’язку з приходом бажаної весни, і з розквітом природи.

Благодійна організація « Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» спільно з ресторанним комплексом «Тиха Гавань» підготували та провели свято «Масляної» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, а саме: для вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Кіровоградської обласної ради» , комунального закладу «Дитячий будинок інтернатного типу для дітей дошкільного та шкільного віку з компенсуючими групами « Барвінок» Кіровоградської міської ради», дитячого будинку сімейного типу, що переселилися із зони проведення антитерористичної операції.
«Чужих дітей не буває - ми про це знаємо і хочемо цим святом нагадити всім. Всім колективом готувалися як ніколи ретельно. Збирали подарунки, готували смаколики і намагалися зробити все, щоб ці дітки почували себе як вдома» - розповідає директор ресторану Світлана Горбунова.
«За мету цього свята окрім безпосередньо святкування, ми з співорганізаторами вбачали ще й розвиток інтересу до історії, звичаїв українського народу, ознайомлення дітей з народними обрядами закликання весни, сонечка, з веснянками, іграми. Виховувати любов до природи, до рідного краю, формувати здоровий спосіб життя, виховувати навички культурного спілкування з однолітками» - зазначила директор фонду Юлія Крисак.
Свято проходило весело та цікаво, в програмі були ігри, співи, спалювання опудала, концертна програма, майстер –клас по виготовленню з солоного тіста «Жайворонка», багато солодких млинців. Наприкінці свята, кожна дитина отримала солодкий подарунок але головне для дітей це було - свято, багато посмішок, радості та гарного настрою!
БО «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» висловлює велику вдячність за підтримку та допомогу у проведенні свята КПНЗ «Кіровоградському обласному центру дитячої та юнацької творчості» , ресторанному комплексу «Тиха Гавань», Службі у справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Ми повинні пам’ятати – чужих дітей не буває!

Прес- служба Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»».
Контактний телефон: 0505262936
Фото - Олег Шрамко




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!