Етно Студія в сучасному селі

18.03.16, 18:00

В рамках всеукраїнського Марафону " Активні громадяни" ініційованого в Україні Британською радою та за її фінансування, що проходив також в Кіровоградському Прес Клубі, в селі Високі Байраки в квітні- травні 2016 року., буде реалізований проект написаний Тетяною Шевцовою "Етно Студія в сучасному селі".

Основна мета проекту: залучити учнів Високобайрацького НВК і безробітних, соціально незахищених жителів села Високі Байраки до вивчення таких стародавніх народних ремесел, як ткацтво і гончарство та прикладного мистецтва - витинанки. В ході проекту заплановано цікаві екскурсії по музеям народної творчості та заняття на майстер-класах з народними майстрами України. Бажаючі навчатися та корисно і цікаво проводити свій час, звоніть по телефону: 0665124722 (Менеджер проекту "Етно Студія в сучасному селі",- голова Громадської організації " Високі Байраки -Козацькі!" Тетяна Шевцова).

Проект підтримують Партнери: КЛА НАУ, Високобайрацька сільська рада, ОНУБ ім.Чижевського, "Кіровоградська Правда", Кіровоградський обласний благодійний фонд "Підтримки хорового мистецтва, Кіровоградська районна державна адміністрація та Кіровоградська районна рада.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!