"Ревізор" у Кіровограді: Як все було?!

21.03.16, 14:00

Програма "Ревізор" минулого тижня вперше за останні три роки відвідала для інспекції кілька громадських закладів Кіровограда. Зокрема, програма "Ревізор" перевірила ланч-кафе "Ятрань", кафе "MC Foxy", а також бізнес-готель "Reikartz" та торгівельний центр "Копілка".

фото - Богдан Яворський
фото - Богдан Яворський
У Кіровограді знімальна група популярної програми "Ревізор", що виходить на "Новому" каналі, працювала кілька днів. Городяни активно робили фото, як ведучий шоу Вадим Абрамов та режисер Ганна Жижа (вона, до речі, сама родом із Кіровограда) інспектували магазини та заклади харчування.
фото - Богдан Яворський
фото - Богдан Яворський
За інформацією із соціальних мереж, ревізію успішно пройшло "Ланч кафе Ятрань", що по вулиці Шевченка, і яке входить у структуру власності родини нинішнього мера Кіровограда Андрія Райковичу. Заклад отримав від програми табличку "Ревізор рекомендує" і відзнаку за якість і чистоту. Кіровоградець Олександр Ващенко, бодай і здалеку, знімав цей процес:

Також знімальна група програми «Ревізор» перевірила рівень сервісу у бізнес-готелі «Reikartz Кіровоград». Reikartz успішно пройшов перевірку, як ресторану, так і готелю, та був повторно нагороджений золотою відзнакою «Ревізор рекомендує!». Перший раз золоту відзнаку Reikartz у Кіровограді отримав у 2013 році.

Нагадаємо, що вперше програма "Ревізор" завітала до Кіровограду у 2011-му році. Тоді ведучою була Ольга Фреймут, яка відвідала ресторан «Прімо Віоліно», готель «Європа», кафе «Чорна кава», супермаркет «Копілка», піцерію «Соренто», ресторан «Добрич» та готель «Дворцовий». У «Прімо Віоліно» та піцерії «Соренто» Ользі сподобалося практично все – інтер’єр, обслуговування, подача страв. У «Прімо Віоліно» вона замовила бізнес-ланч, оцінила подачу та смак олів’є, здивувалася, що черешневий сік дійсно виявився черешневим, а не вишневим, їй дуже сподобалися зручні стільці, загальна аура закладу, пише "Вечірня газета". Особливих претензій не було й до піцерії. Однак рекомендувати ні перший, ні другий заклад «Ревізор» не зміг через банальну причину – її не пустили на кухню. Єдиний заклад, який отримав рекомендації «Ревізора» у 2011-му році був готель «Дворцовий» (в ефір програма вийшла у 2012-му році)

Другий раз у Кіровограді команда програми "Ревізор" побувала у Кіровограді вже взимку у 2013-му році. Той випуск програми теж був вражаючим - Ольга Фреймут побувала у багатьох закладах, і все це супроводжувалося великою увагою городян (в ефір програма вийшла у 2014-му році).




  • ведучий шоу Вадим Абрамов біля MacFoxy
  • Ревізор у Кіровограді
  • фото - Богдан Яворський
  • фото - Богдан Яворський
  • фото - Богдан Яворський

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!