Кіровоградка стала однією з найкращих на конкурсі вчителів-новаторів у Будапешті

23.03.16, 18:00

Вчителька англійської мови з Кіровограда Маргарита Калюжна стала однією з найкращих у номінації “Гейміфікація” на Міжнародному конкурсі Microsoft E2 – Educator Exchange. Цей конкурс проходив у Будапешті у рамках глобального форуму вчителів-новаторів, передає VIDIA .

На конференції, що зібрала прогресивних освітян зі всього світу, був проведений конкурс на найкращу спільну роботу – Educator Challenge.

Вчителі, працюючи у групах, мали виявити проблеми навчального процесу та запропонувати ідеї для їх вирішення за допомогою інструменту Office Mix. Команда Маргарити Калюжної, до якої увійшли 4 вчителі з Малайзії, Турецької Республіки, Швейцарської Конфедерації та України, виборола почесне друге місце.

За словами української вчительки, завданням було виявити та вирішити одну з актуальних проблем, з якими стикаються вчителі. Команда Маргарити працювала над розробкою рішення, яке дозволить з перших хвилин уроку захопити увагу учнів та надихнути їх до роботи. Для вирішення завдання була розроблена ігрова концепція First Five Minutes (перших п’яти хвилин), яка створює атмосферу змагання та спонукає учнів до навчання.

Маргарита Калюжна активно впроваджує новітні технології в навчальний процес та другий рік поспіль бере участь у конференції E2, та є сертифікованим учителем-експертом Microsoft. Міжнародний форум вчителів-новаторів зібрав понад 300 учасників з усього світу. Нагадаємо, загалом шість українських вчителів потрапили до фіналу цього конкурсу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!