Юна Тереза Івашура - авторка неймовірних творчих робіт

24.03.16, 14:00

Нещодавно у відділі дитячого та сімейного читання Кіровоградської обласної для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбулася презентація персональної виставки робіт Терези Івашури «Я все люблю в своїм краю».

В майбутньому дівчинка мріє стати художником, тому з самого малечку малює, опановує різні техніки і можливості художнього мистецтва. В 4 роки вона почала займатись в Студії дитячого мистецтва "Соняшник". І вже через рік зі своєю роботою "Веселковий янгол" взяла участь у виставці в Художньому музеї м. Кіровограда та новорічній експозиції «Повернення янголів» у стінах обласної бібліотеки для дітей.
Зараз Івашура Тереза займається в гуртку з малювання "Арт-ідеї" під керівництвом Приймаченко О.Г. в гімназії ім. Т.Шевченка. Роботи Терези сповнені позитиву та життєрадісності. Дівчинка за допомогою фарб, олівців та пастелі зображує життя таким, як вона його бачить та сприймає. В рамках відкриття виставки Тереза разом зі своїм керівником Приймаченко Оленою Григорівною провела своїм друзям майстер-клас «Весняні фантазії», під час якого запрошені створили фантастичний сад.
Запрошуємо всіх бажаючих завітати у відділ дитячого та сімейного читання та познайомитися з малюнками нашої читачки, які протягом квітня експонуватимуться у бібліотеці.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!