Перемога у Римі - і підготовка до Чемпіонату в Еміратах

08.04.16, 14:00

Кіровоградський спортивний клуб "Борець" цієї весни гідно представляє область і Україну на міжнародних змаганнях. Спочатку - Португалія, потім - Рим, і ось незабаром буде участь у Чемпіонаті в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Нагадаємо, що днями спортсмени клубу - Ярослав Блажко та Роман Непота, разом із тренером Євгеном Скирдою, - повернулися із Риму, де проходив Чемпіонат Європи по Бразильському джиу-джитсу НО-ГІ. В Італії наш Ярослав зійшов на найвищу сходинку п'єдесталу пошани і отримав золоту медаль.
Тепер Ярослав, за підтримки клубу та багатьох небайдужих людей, готується до поїздки в Абу-Дабі (це Об'єднані Арабські Емірати) та участі у Чемпіонаті світу з Бразильського джиу-джитсу, що триватиме з 19 по 24 квітня. Це один із найбільш престижних чемпіонатів у світі, який щорік збирає тисячі кращих борців планети!

Друзі, у кого є можливість підтримати поїздку Ярослава фінансово, клуб буде вдячний за будь-яку допомогу. Картка керівника клубу Євгена Скирди у Приватбанку - №4149 6258 1146 2058.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!