Стартує інноваційний телеком-акселератор «ВДНГ-TECh-«Київстар»

21.04.16, 10:00

Вчора, 20 квітня розпочалася робота телеком-акселератора – спільного проекту ВДНГ-TECh та Київстар – метою якого є пошук та акселерація проектів у сфері телекомунікацій та зв’язку у таких напрямках, як: інтернет речей, мобільна освіта, мобільна реклама, мобільна економіка, хмарні та голосові сервіси, контент-послуги, мобільні фінансові послуги, а також послуги, що сприяють використанню мобільного інтернету, ОТТ, безпека мобільних пристроїв, та багато інших. Фіналісти телеком-акселератору отримають змогу стати партнерами Київстар та інтегрувати свої технології та розробки у її роботу.

«Київстар – інноваційна компанія, яка відкрита до нових ідей та технологій. Як головний партнер телеком-акселератору, ми прагнемо допомогти молодим підприємцям розвивати та вдосконалювати свої проекти, створити якісний продукт у сфері телекомунікацій та зв’язку, який ми зможемо разом запустити у мережі Київстар, – зазначив Олексій Мась, радник з цифрових та інформаційних технологій Київстар. – В Україні є безліч талановитих підприємців, яким бракує підтримки з боку бізнесу та інвесторів, а також необхідних знань для втілення своїх ідей у життя. Саме тому професійна команда експертів Київстар та ВДНГ-ТЕК вирішила створити телеком-акселератор та надихнути на створення інноваційних проектів».

Конкурсний відбір до акселератора триває з 20 квітня до 20 червня, та складається з трьох етапів: подача заявки на сайті акселератора, співбесіда з учасниками та «преакселерація». За результатами «преакселерації» та фінального відбору, експертна комісія визначить до 10 проектів для проходження акселерації.

Учасниками конкурсної програми акселератора «ВДНГ-TECh-«Київстар» можуть стати повнолітні підприємці, стартапи, а також представники малого та середнього бізнесу. Акселератор передбачає інтенсивну навчальну програму для розвитку технологічного бізнесу, в рамках якої вітчизняні та міжнародні експерти із телекомунікацій та бізнесу, представники Київстар та сервісна група спеціалістів з питань розвитку бізнесу будуть надавати учасникам менторську підтримку та консультації. Протягом одинадцяти тижнів команди будуть працювати над розвитком власного проекту, чотири з яких у сучасному центрі ВДНГ, де отримають усі умови для співпраці та нетворкінгу. Програма складається з чотирьох навчальних модулів з 25 тем, а також включає роботу з менторами.

Прийом заявок розпочинається 20 квітня і триватиме до 20 червня. Оголошення про відбір 10 фіналістів заплановано на 2 липня, акселераційна програма розпочнеться 8 липня. Подати заявку можна на сайті http://vdngtech.com/apply-form Детальна інформація про «ВДНГ-TECh-«Київстар» - на сайті www.vdngtech.com

Довідка про ВДНГ Tech ВДНГ TECh - це технологічний кластер, що є частиною інноваційно-креативного центру ВДНГ. Головна мета ВДНГ TECh – створення екосистеми, що передусім сприятиме реалізації ідей, зростанню та розвитку секторів української економіки. В рамках діяльності ВДНГ TECh планується охопити найбільш технологічні та перспективні сфери української економіки. Телеком – перший сегмент технологічного інноваційного кластеру. Разом з національним телеком-оператором “Київстар” розпочинається програма розвитку молодих команд, які зможуть знайти відповіді на виклики телекомунікаційного ринку. За додатковою інформацією звертайтеся: info@vdngtech.com

Довідка про Київстар Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,4 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 810 тис. клієнтів фіксованого інтернету. Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк. Київстар є однією з провідних компаній телеком-ринку України та лідером за кількістю клієнтів. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Київстар понад 17 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією. За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!