КВН-збірна області – у лізі КВН України «VOSTOK.UA»

28.04.16, 14:00

Завдяки підтримці юридичної компанії «Бублік і Ко» в особі Ярослава Володимировича Бубліка Кіровоградська збірна області по КВН «Молодіжний портал» мала змогу потрапити на 1\8 фіналу головної ліги КВН країни «VOSTOK.UA», яка проходила у місті Харків 21 квітня.

КВНщиків радо зустрічав кіноконцертний зал «Україна», який налічує 1780 місць, які були цілком зайняті глядачами. На лігу з’їхалося 11 команд: з Дніпропетровська, Василькова, Ірпені, Києва, Запоріжжя, авжеж, було декілька команд з самого Харкова, ну, і зрозуміло, Кіровограду.

До професійного журі увійшли відомі КВНщики міста, популярні особистості Харкова, та особливо хочеться відмітити голову журі – редактора Слобожанської ліги КВН, автора команди КВН «ХАІ», яка є кращою командою десятиріччя 90-х років, Аркадія Дяченко (у КВНівських кругах він відомий, як ДЄД).

Що ж стосується самої гри, то потрібно зауважити, що усі команди були дуже добре підготовлені, і готові до боротьби, адже до ¼ фіналу далі проходило лише 7 команд. Всього була два конкурси: привітання та біатлон.

Кіровоградська команда «М.П.» виступила на високому рівні, тому навіть з мінусовими 0,2 балів з початку гри пройшла далі (у зв’язку з тим, що команда не була присутня на відбірному фестивалі в березні, за правилами ліги «М.П.» взяли участь у Інтернет-відборі, пройшли до 1\8 фіналу, але з мінусовими десятими).

До цієї сімки також потрапили наступні команди: «СШІ» (Харків), «Умка» (Запоріжжя), «Наше время» (Харків), «Каштанушка» (Київ), «Придорожное кафе» (Харків) та «Фрау Астрід» (Харків). Також у грі приймала участь ще одна Кіровоградська команда «Greenstone», але на жаль хлопцям не пощастило цього разу. Бажаємо успіхів команді «Молодіжний Портал» у сезоні. Віримо у вашу перемогу!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!