Яскрава зустріч Пасхальних свят у Дендропарку

03.05.16, 10:00

В переддень Пасхальний свят, 30-го квітня, за ініціативи подружжя Миколи та Лариси Онул, гості Дендропарку змогли насолодитись колоритною святковою програмою!

Розпочався суботній ранок із виставки від майстрів hand-made, які завітали до нас навіть з інших міст, маючи на меті представити свої унікальні вироби ручної роботи. Для любителів екстремального відпочинку команда «EKVITAS» провела майтер-клас з Balance Boarding / Slackline, розвиваючи нову культуру розваг та відпочинку.
Епіцентром дитячих розваг став Розважальний комплекс «Острів Пригод», де малеча гралась та розважалась з професійними аніматорами та шаленіла на міні-діско з мильними бульбашками. Вже із самого обіду, Дендропарк почав відзначати Міжнародний день танцю.
Особливим цей день 30-го квітня став для любителів танцювальної майстерності, адже в Дендропарку відбувся Всеукраїнський фестиваль з хіп-хопу та брейкдансу! Змагались в батлах представники всіх областей України, доводячи свою першість на Всеукраїнському рівні.

Вечірній блок програми розпочався святковим концертом , на чолі з кращими танцювальними колективами міста, а саме: народний ансамбль бального танцю «Конвалія», школа східного танцю «Медея», клуб спортивного бального танцю «Фаворит», студія східного танцю «Златіна», імперія мистецтв «Форсайт». А професійні вокалісти додавали приємного колориту до святкової атмосфери заходу. Здійснити подорож просторами пам`ятних минулих часів вдалось на динамічній дискотеці хітів 80-х, 90-х, 2000-х років в оригінальному звучанні! Феєричним завершенням стало ефектне та неповторне фаєр-шоу "Strobos" від гостей із м. Київ!
Словом, марафон шалених травневих свят було відкрито!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!