Десятикласники познайомились із перевагами інтернет-банкінгу

05.05.16, 14:00

Тренери ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку провели урок фінансової грамотності для учнів 10-А 18 кіровоградської школи. Урок пройшов швидко та пізнавально, усім було надзвичайно цікаво. І учні, і їх педагоги з задоволенням навчились користуватись інтернет-банкінгом ПриватБанку - Приват24.

“Дуже приємно, що нас запросили провести урок фінансової грамотності саме до інтерактивного класу, обладнання якого учні 18 школи виграли у конкурсі ЮніорБанку, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Сьогоднішнє заняття ще раз довело, що нашим дітками усі ІТ-новинки по плечу. Усі успішно зареєструвались у Приват24, навчились купувати квитки, перераховувати кошти з картки на картку, накопичувати на мрію, оплачувати комунальні послуги, інтернет-покупки тощо”.

Майже кожен десятикласник користується смартфоном, тому усі із задоволенням познайомились і з мобільними версіями Приват24 для Android, iOS та навіть для iPhone.
“Такий класний урок, аби усі такі були, - ділиться враженнями Валерія Пасічник, учениця 10-А класу НВО багатопрофільного ліцею фізико-математичної школи ЗОШ І-ІІІ ступенів №18. - Я ніби усе знала про Приват24, мої батьки ним активно користуються, а під час заняття дізналась багато цікавого та корисного. Наприклад, я не знала, що у Приват24 можна роздруковувати усі платіжки незважаючи на те, коли ти їх оплачував. Навіть не думала, що у Приват24 можна заблокувати чи розблокувати картку, і не обов”язково телефонувати на 3700. От прийду додому і навчу батьків, їм теж це буде цікаво дізнатись”.

“Вкотре нас радує ЮніорБанк, - розповідає Валентина Приліпко, директор НВО багатопрофільного ліцею фізико-математичної школи ЗОШ І-ІІІ ступенів №18. - З ними завжди цікаво працювати. Кожна наша зустріч - безліч цікавих освітніх ідей та пропозицій. Ось сьогодні, я мала на меті лише розпочати урок та піти у справах, але настільки закікавилась, що залишилась і собі встановила Приват24 на мобільний. Відтепер і я буду мати свій банк у кишені)):”
Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!