​У Кіровограді діє «гаряча лінія» для секс-працівників та споживачів наркотиків

17.05.16, 16:00

У Кіровограді у цілодобовому режимі працює «гаряча лінія» для вразливих груп населення: секс-працівників, споживачів наркотиків або клієнтів замісної підтримуючої терапії (ЗПТ), представників ЛГБТ-спільноти, чоловіків, які практикують секс із чоловіками, та жінок, які практикують секс із жінками, повідомляють у Регіональній групі з протидії порушенням прав вразливих груп населення з боку правоохоронних органів. Звертатися можна за номером: 050-450-77-74.

«Зокрема, за вказаним номером можна дзвонити у випадках, якщо вам погрожують, вас шантажують, вимагають від вас гроші співробітники поліції, ви піддаєтесь фізичному та психологічному насильству з боку поліції (моральне приниження, образа, примус до співпраці, до сексу, зґвалтування тощо). До того ж, якщо ви піддаєтеся насильству з боку клієнтів, членів ваших сімей, вас примушують до незаконного огляду, вимагають сприяння в складанні незаконних протоколів, у вас намагаються відібрати дітей, посилаючись на ваш рід занять, вас залякують і обмежують свободу, відмовляють у наданні медичних послуг, вам потрібна допомога в отриманні паспорта, оформленні прописки. У будь-яких випадках – не бійтеся і дзвоніть на «гарячу лінію», – розповідає директор ВБО «Легалайф-Україна» Наталія Ісаєва.

«Якщо Ви належите до однієї з вразливих груп населення і стикнулися віч-на-віч з такими проблемами і не хочете миритися з існуючим станом речей, Ви готові боротися і йти до кінця на шляху захисту своїх прав, наша група з протидії порушень прав спільно з досвідченими адвокатами надасть вам підтримку і допомогу», – наголосила Наталія Ісаєва.

Нагадаємо, у Кіровограді розпочала роботу Регіональна група з протидії порушенням прав вразливих груп населення.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!