Відкрилась фотовиставка "Я обираю здорову сім'ю"

18.05.16, 12:00

Вчора, 17 травня, в Кіровограді відкрилась виставка фоторабот учнів професійно-технічних закладів освіти "Я обираю здорову сім'ю" у рамках заходів до Всеукраїнського тижня планування сім'ї та збереження репродуктивного здоров’я. Фотографії, що увійшли до складу виставки, були відібрані в рамках конкурсу, який проходив у області у травні і був організований Кіровоградським прес-клубом спільно з Кіровоградським державним будинком художньої та технічної творчості.

Свої роботи на конкурс надіслали учасники і учасниці із Гайворону, Кіровограда, Піщаного броду (Добровеличківський район), Торговиці (Новоархангельський район), Знам'янки. Ситуації, які показали учні на своїх роботах, були дуже різними: відносини, змагання, відпочинок... Проте на всіх фото - прагнення майбутнього, здоров'я і здорових стосунків.

Третє місце у конкурсі здобула фоторабота Шепеля Максима зі Знам'янського професійно-технічного училища №12, "срібло" отримав Томашевський Руслан (Кіровоградське професійно-технічне училище№8), а перше місце здобула колективна робота учнів ДНЗ "Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг").

- Цікавість молоді до теми здорового способу життя, здорових стосунків надихає, адже на конкрус надійшло більше 70 фоторобіт, - коментує нашому кореспонденту керівниця проекту "Здоров'я жінок Кіровоградщини" Ольга Гріднєва. - Сподіваюсь, що, незважаючи на закінчення проекту, конкурс буде продовжуватись і наступного року. Готовність прес-клубу підтримувати такі проекти є, думаю, є і зацікавленість нашого партнера, Кіровоградського державного будинку художньої та технічної творчості.

Переможці нагороджені, але фотовиставка - триває.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!