"Майстерня здоров'я і краси" працювала для кіровоградців під час "Ночі музеїв"

22.05.16, 17:24

"Майстерня здоров'я і краси" працювала для кіровоградців під час "Ночі музеїв", яка відбулась у суботу, 21 травня у Кіровоградському обласному художньому музеї.

Захід було проведено активістками і активістами Кіровоградського прес-клубу у співпраці з ДНЗ "Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг". Дівчата і хлопці не лише знаються на зачісках, стилі і таких незвичайних способах прикрасити себе, як боді-арт, але й на правилах безпечного життя і планування майбутнього.

Розмови з відвідувачами "Ночі музеїв", інформаційні матеріали та рекомендації щодо перевірених джерел, де можна знайти додаткову інформацію (сайт http://plana.org.ua та всеукраїнська інформаційна лінія 0 800 50 27 57), а також засоби контрацепції пропонували активісти молоді.

Захід відбувся у рамках проекту "Здоров'я жіно Кіровоградщини", який імплементується НРГО "Прес-клуб реформ" у парнерстві з програою “ Здоров’я Жінок України”, що виконується Інститутом досліджень і тренінгів ім. Джона Сноу за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Програма спрямована на захист репродуктивного здоров‘я українських жінок і сімей шляхом покращення використання сучасних методів контрацепції як альтернативи не планованим вагітностям і пов‘язаним із ними абортам.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!