Клуб підтримки: Гуртом легше і рак подолати!

03.07.16, 12:00

Протягом липня-серпня у місті Кіровоград працюватиме Клуб підтримки для жінок, які перенесли онкологічну операцію. Заняття у клубі веде досвідчений психолог Інна Хирса, а зустрічаються жінки щоп’ятниці у приміщенні Прес-клубу реформ.

Інна Хирса починає заняття
Інна Хирса починає заняття
Перша зустріч була надзвичайною мотивуючою і яскравою! Всі познайомилися, поспілкувалися. Окремий респект - групі активісток із громадського об'єднання "Росток Надії"! Також велика подяка Маріанні Маковей за арт-терапію у вигляді майстер-класу - учасниці клубу робили зайчиків-мотанок.

Робимо зайчиків-мотанок
Робимо зайчиків-мотанок
Клуб працюватиме у рамках проекту "Маленька Берта", що його втілює у життя Громадська організація "Турбота" - у партнерстві з Фундація прав людини www.uhrf.org. Адже не секрет, що у місті Кіровоград та Кіровоградській області чимало людей страждають від онкологічних захворювань. І навіть, якщо рак діагностовано вчасно, то після операції чоловік, жінка чи дитина мають тривалий час реабілітуватися. Робити це самотужки завжди складно, тому підтримка людей, які йдуть тим самим важким шляхом, з вірою у себе та надією на одужання, надзвичайно важлива.

Маріанна Маковей проводить майстер-клас
Маріанна Маковей проводить майстер-клас
- У мене є досвід роботи із жінками, які перенесли онкологічну операцію, і стали на ноги, і продовжують жити щасливо, - розповідає психолог Інна Хирса. Вона давно мріяла про організацію клубу, де б через групові заняття можна було допомагати кіровоградкам ставати сильнішими і долати біду. Бо гуртом, перефразовуючи, і рак можна побити! У нашому ж випадку подолати проблему вдасться завдяки підтримці Посольства Федеральної Республіки Німеччина, яка надається за проектом «Маленька Берта».

Тож, до 5-го серпня – кожної п’ятниці, - у приміщенні Прес-клубу реформ (вул. Соборна, 1-а, другий поверх ТЦ «Копилка», вхід зі сторони Фортечних валів) відбуватимуться 1,5 годинні зустрічі. Запрошуємо на зустрічі жінок, які перенесли онкологічну операцію і готові підтримати одна одну, поділитися своїм досвідом, поспілкуватися у теплій атмосфері – за чашкою кави чи чаю. Телефонуйте, щоб записати, Вікторії Талашкевич – 050-321-39-19.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!