Ноутбук - за комуналку!

12.07.16, 12:00

З першого липня стартувала нова акція ПриватБанку до початку нового навчального року - «Ноутбук за комуналку в Приват24», яка діятиме до 30 вересня 2016. Кіровоградці отримали унікальну можливість стати власником новесенького ноутбуку, всього лише здійснюючи звичайні платежі в Приват24.

Стати учасником акції може кожен клієнт ПриватБанку, віком понад 16 років, який зареєструється в акції на сторінці ПриватБанку та здійснить комунальні чи інші платежі на сайті privat24.ua в розділі "Мої платежі" на суму від 50 грн.

“Шановні кіровоградці, пам’ятайте - чим більше платежів, тим більше шансів виграти ноутбук, - наголошує Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Бажаю всім удачі! Впевнений, що хоч один із 9 ноутбуків приїде на Кіровоградщину”.

Розіграш ноутбуків відбудеться в 3 етапи по 3 ноутбуки щомісяця. Учасник акції за весь період акції може виграти лише один ноутбук. Клієнти можуть отримати детальну інформацію за тел. 3700 (цілодобово, безкоштовно з мобільних телефонів) або на pb.ua/chat. ПриватБанк нагадує, оплачуючи комунальні платежі в Приват24, не потрібно повідомляти показники лічильників у комунальні підприємства області, ПриватБанк зробить це за свої клієнтів сам.


Оплатити усі комунальні послуги можна за кілька хвилин у касах відділень банку, через термінали самообслуговування чи в Приват24. 1 597 704 комунальних платежів здійснили жителі Кіровоградщини за шість міцяців поточного року через ПриватБанк, з них 311 107 платежів - через інтернет-банкінг Приват24. ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!