Олександрівські "жовтенятка” вивчали фінансовe грамотність

03.08.16, 14:00

Експертки ЮніорБанку днями завітали до дитячого табору відпочинку “Жовтень” смт Олександрівка, що на Кіровоградщині. Ні проливний літній дощ, ні шалений вітер не завадили цікавій зустрічі. Банкіри провели уроки фінансової грамотності, поспілкувались та почастували діток солодкими смаколиками.

Незважаючи на канікули та зовсім не навчальний настрій, юніори з задоволенням приймали участь у ролевих та дидактичних іграх, надували яскраві повітряні кульки, відповідали на запитання, дискотували на банківські теми та ділились знаннями щодо платіжних систем, карткової безпеки тощо.

“Моя донька свого часу навчалась у США і, звичайно, багато розповідала, ділилась враженнями, в тому числі і про фінансову обізнаність, користування банківськими картками у цій країні, - розповідає Наталія Вихрист, старший вихователь дитячого оздоровчого табору “Жовтень”.- Саме після подорожі, вона стала користуватись карткою Юніора та навчала нас основам сімейного бюджету! До речі, і мені і всім вихователям теж було цікаво на заняттях. Наразі і ми, дорослі, почули цікаву та надзвичайно корисну інформацію і про історію банківських карток, і про запобігання шахрайству, і про види платіжних систем тощо. Літня пора - не лише для відпочинку, але й чудовий час для пізнання нового, за рамками шкільних програм, та розширення кругозору діток”.
“Клас! Мені дуже сподобалось, - ділиться враженнями Богдан Левенець учень олександрівської ЗОШ. - Тепер буду просити маму. щоб подарувала мені картку Юніора на день народження. Це ж так класно, коли ти можеш розраховуватись і в звичайних магазинах, і в інтрнет мережі. А ще я тепер ніколи не буду купувати з предоплатою, навчений вже”.
“ЮніорБанк навчає діток фінансовій грамоті не лише під час учбового року, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми організовуємо та проводимо уроки і під час літніх канікул, в оздоровчих таборах, в БізнесШколі тощо. А ще на всіз зустрічах розповідаємо та пропонуємо малечі взяти участь у акції “Спекотне літо з ЮніорБанком”. Мрію, аби саме мої юніорчики стали її переможцями!

З 15.06.2016 стартувала акція "Спекотне літо з ЮніорБанком". Кожна дитина, що пройшла навчання фінансової грамотності в літньому таборі, бере участь в грандіозному розіграші призів. Головний приз - моноколесо . Для участі в акції необхідно в період з 15.06.2016 - 15.08.2016 відвідати урок фінансової грамотності від Юніорбанка в дитячому таборі. Призовий фонд буде рандомно (випадковим чином) розіграний між учасниками, які пройшли навчання в таборі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!