Агро Тест-драйв 2016 – Творимо історію разом!

14.08.16, 14:00

День 11-го серпня 2016 року таки увійде в історію! Адже саме в цей день відбувся щорічний захід компанії «Агроресурс» - Агро Тест-драйв 2016, що проходив у с. Стебному, Звенигородського району, Черкаської області.

Плануюче це свято організатори намагалися в один день вмістити всі корисні та водночас цікаві аспекти аграрного сьогодення! Агрономи змогли в повній мірі ознайомитись з новинками у лінійці гібридів світових заводів-виробників. Модельний ряд сільськогосподарської самохідної та причепної техніки став перлиною заходу! А кульмінацію цього дня всі присутні запам’ятають надовго! Історію треба творити власноруч! Трошки сміливості та професіоналізм зробили свою справу!
На «Агро Тест-драйві 2016» був встановлений та зареєстрований рекорд України у номінації «Найбільші об’экти» - рекорд «Найбільший тризуб створений із сільськогосподарської техніки» - був складений із 53 одиниць с/г техніки прямо на очах усіх присутніх! Ми пишаємося нашою командою, яка бездоганно реалізувала цю ідею! Це дійство захоплювало дух і залишиться в нашій пам’яті надовго! А скоріше всього – назавжди!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!