​Нова поліція: 29 спортивних відзнак - у змаганнях до річниці незалежності

23.08.16, 12:00

Комплексні змагання з силової естафети CrossFit, волейболу, армреслінгу, дартсу та перетягування канату пройшли на базі ФСТ «Динамо» в Обозновці. У заході взяли участь більше 100 учасників 3-ї та 4-ї роти патрульної поліції. Відкрив змагання заступник голови ФСТ «Динамо» України Олександр Гусак.

«Легких стартів та успішних фінішів, а глядачам – незабутніх вражень та задоволення від спортивної боротьби сильних духом поліціянтів. Нехай переможуть найсильніші», - наголосив заступник голови ФСТ «Динамо» Олксандр Гусак.

Позитивним емоціям впродовж всього спортивного етапу не було меж. Учасники, захопившись духом перемоги, із задоволенням змагалися між собою за звання найсильнішого і найспритнішого. Коли, здавалося, вже не було сил, бурхливі оплески глядачів підтримували патрульних і особисті результати збільшувалися у рази.

«Подібні змагання неабияк згуртовують колектив, до того ж допомагають охоронцям порядку гідно нести службу, адже спорт – це запорука успіху в нашій професії», - наголосив командир 3-ї роти Андрій Шопський.

За підсумками змагань 29 спортивних відзнак знайшли своїх героїв. Але найбільшою перемогою є чудовий настрій всіх без виключення учасників.

Організатор заходу, старший інспектор патрульної поліції Євген Нікітін пообіцяв і надалі проводити такі спортивні зустрічі, а також висловив щиру вдячність керівництву УПП м. Кропивницький, ГУ НП в Кіровоградській області та ФСТ «Динамо» за надану допомогу.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!