Фільм Сергія Андрушко «Протидія»

02.09.16, 10:00

За даними громадських опитувань, корупція залишається однією з найнагальніших проблем українського суспільства. Великі сподівання на новостворені державні органи, покликані боротися з корупцією на найвищих рівнях.

У фільмі Сергія Андрушко «Протидія» на наших очах розгортається історія боротьби за чесні антикорупційні органи. Разом з головним персонажем фільму - Головою Центру протидії корупції Віталієм Шабуніним - ми беремо участь у конкурсних інтерв’ю та засіданнях комісії з відбору керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Дивіться трейлер фільму і приходьте у вівторок, 6-го вересня о 17.00 у "Прес-клуб реформ" на показ всіх трьох фільмів Ucrazyans («Неймовірні українці»):

Ucrazyans («Неймовірні українці») – серія документальних фільмів про громадських активістів, що створюють нові правила життя та змінюють Україну. Покази фільмів відбудуться у 10 містах України - у тому числі у Кропивницькому у вівторок, 6-го вересня (початок о 17.00 у приміщенні "Прес-клубу реформ").

Серія 3-ох документальних фільмів Ucrazyans - свіжий рецепт демократії для нової України. Відчуйте себе членом конкурсної комісії з відбору голови антикорупційної прокуратури, дізнайтесь про те, як протидіяли фальсифікаціям на виборах у Донбасі, долучіться до роботи координаційного центру реформ та поміркуйте разом з нами про зрушення - результати Революції Гідності.

Ucrazyans («Неймовірні українці») – серія документальних фільмів про сміливих людей, котрі відмовляються підкорятися існуючій реальності і об’єднуються, аби створювати нові правила життя для нашої країни. Покази фільмів про громадських активістів відбудуться у 10 містах України протягом першої половини вересня 2016 р. та розпочнуться у Запоріжжі, Херсоні та Кропивницькому.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!