​Київстар підтримав українських паралімпійців

21.09.16, 16:00

З 7 до 18 вересня 2016 року в Бразилії проходили XV Паралімпійські літні ігри. Київстар виступив Комунікаційним партнером національної паралімпійської збірної України та підтримав наших спортсменів, які завоювали рекордні для країни 117 медалей і посіли третє місце в загальному медальному заліку!

Національна збірна України 20 років бере участь у Паралімпійських іграх і з 2008 року входить до п'ятірки найсильніших збірних світу. На попередній літній Паралімпіаді в Лондоні в 2012 р. українці завоювали 84 медалі та посіли 4 місце серед країн-учасниць. Цього року наша команда вперше увійшла до трійки світових лідерів. Підтримала успіхи збірної у Бразилії компанія «Київстар». Найбільший національний телеком-оператор надав команді можливість безкоштовно спілкуватися як зі своїми колегами в Бразилії, так і з рідними та близькими людьми в Україні та за кордоном.

«З 28 серпня ми почали партнерську роботу з компанією «Київстар». Телефонний та інтернет-зв'язок – вагомі чинники в успішному адмініструванні виступу національної паралімпійської збірної команди України. Дякуємо на надійну комунікацію з Батьківщиною», – говорить президент Національного паралімпійського комітету України Валерій Сушкевич.

У 2016 році до Ріо-де-Жанейро приїхали 172 українських спортсмени – це найбільший склад збірної за всі роки; наші атлети боролися за медалі в 15 видах спорту – з 22-х представлених на змаганнях. А розділити радість перемог з друзями та родичами навіть на відстані в половину земної кулі допомагав Київстар.

«Коли ти представляєш Україну на міжнародному рівні і на тебе покладає надії вся країна, важливими стають слова підтримки від рідних і близьких. Ми пишаємося досягненнями наших спортсменів і вітаємо українську паралімпійську збірну з третім місцем у загальному заліку», – говорить Анна Захараш, директор з корпоративних зв'язків Київстар.

Окрім безкоштовного зв'язку для спортсменів, оператор знизив ціни на послуги роумінгу для всіх своїх абонентів у Бразилії на період Олімпійських та Паралімпійських ігор. Нагадаємо, що для всіх абонентів, які вирушили вболівати за українських спортсменів до Ріо, Київстар запропонував вигідні тарифи на послугу міжнародного роумінгу в Бразилії: 15 хвилин – 60 грн у день користування, 100 МБ – 60 грн, 25 SMS – 25 грн. Нові тарифи діють на постійній основі з 4 серпня 2016 року.

Детальніше про роумінг на сайті: http://www.kyivstar.ua/kr-620/mm/roaming/.

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,4 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар понад 18 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net,www.kyivstar.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!