Олександрійці інвестують у місцевий бізнес

02.10.16, 12:00

Олександрійське приватне підприємство “Житло-Сервіс1” скористалось новим унікальним сервісом “КУБ” та отримало 180 тис. грн на розвиток та розширення бізнесу. “Країна Успішного Бізнесу” (КУБ) - національна програма розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі. КУБ стартував лише у квітні нинішнього року, а українці уже інвестували більше 216 млн грн та підтримали 3017 вітчизняних бізнес-проектів.

“За 9 років в бізнесі, ми зуміли створити стабільне підприємство, - розповідає Олександр Долгіх, приватний підприємець, директор ПП “Житло-Сервіс1”. - Так, сьогодні наше підприємство надає роботу 30 жителям Олександрії, справно сплачує податки, має чудову репутацію. Та ми мріємо про розширення бізнесу, створення нових робочих місць. Завданням номер один для нас стало розширення договірних відносин з міською владою на вивіз твердих відходів. Для цього нам необхідні кошти на закупівлю спецтехніки”.

Лише разом ми, українці, піднімемо підприємництво на якісно новий рівень, що дозволить Україні стати справжньою країною підприємців, пожвавити економіку та створити мільйони нових робочих місць для всіх українців, які бажають працювати задля себе та своєї країни. країна підприємців.pngСервіс “КУБ” ПриватБанку надає можливість українцям власноруч стати творцями нової держави, з потужним бізнесом та успішною економікою. Інвестуючи кошти в український бізнес, надати можливість регіональним малим підприємствам і дрібним підприємцям отримати надійне та стабільне джерело фінансування. “Наша мета - відновлення економіки, шляхом створення нових робочих місць, - ділиться Вікторія Діденко, керівник Напрямку по активно-пасивним операціям клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Завдячуючи “КУБу” сьогодні вже створено більше 7 тис. робочих місць, сума податкових відрахувань до бюджету склала майже 49,1 млн грн”. Зовсім скоро всі підприємці, бізнесмени, усі бажаючі мати власну справу, отримають вражаючі можливості розвинути власний бізнес, проявити ініціативу, отримати інструменти для розширення, що стане потужним поштовхом для виходу з кризи всієї країни.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!