У дворах міста городянам розповідали про ймовірність виникнення пожеж

08.10.16, 10:00

З погіршенням погодних умов та настанням холодної пори року все більше громадян вмикають електрообігрівачі в своїх домівках, а отже і зростає ймовірність виникнення пожеж у житловому секторі. Для запобігання їх виникнення та роз’яснення правил пожежної безпеки у побуті рятувальники Служби порятунку проводять інформаційні бесіди з населенням області. 6 жовтня роз’яснювальну роботу провели з мешканцями мікрорайону Шкільний, що у м. Кропивницький.

У цьому мікрорайоні є і житлові багатоповерхівки, і приватні одноповерхові будинки. Городянам розповіли про причини та наслідки людської недбалості у поводженні з вогнем. Рятувальники порадили напередодні опалювального сезону обов’язково перевірити справність обігрівачів та усунути несправності, ні в якому разі не користуватись пошкодженим обладнанням і не використовувати прилади не за призначенням, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах з працюючими обігрівачами. Працівники Служби порятунку, спілкуючись із жителями обласного центру, особливо звертають увагу на те, щоб громадяни ні в якому разі не користувалися саморобними електронагрівальними приладами та не перевантажували електромережу. Також рятувальники поспілкувалися із літніми людьми та дізналися, яким чином опалюються їх будинки, і надали поради щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Вогнеборці нагадали, що не варто сушити речі над газовими плитами, а тим більше обігрівати ними приміщення. На завершення бесід усім співрозмовникам було надано інформаційні листівки з номерами екстрених служб, за якими потрібно негайно звертатись у разі надзвичайної події. Шановні громадяни! Пам’ятайте, що в питаннях безпеки дрібниць не буває: ставтесь відповідально до того, чим і як ви обігріваєте власну домівку. Подбайте, щоб у вашій оселі завжди було не тільки тепло і затишно, а й безпечно.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!