Юні «Захисники Кіровоградщини»

18.10.16, 10:00

14 жовтня 2016 року, у День захисника України, в місті Долинська, за планом роботи обласного координаційного центру національно-патріотичного виховання, що діє на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» проведено фінальний етап обласного проекту «Захисник Кіровоградщини». У змаганнях взяли участь старшокласники з 21 району області, які продемонстрували свою майстерність у стрільбі, подоланні туристсько-спортивної смуги перешкод, силових вправах, розборі та зборі автоматичної зброї.

Учасників змагань привітав голова обласної державної адміністрації Сергій Анатолійович Кузьменко, який акцентував увагу присутніх на тому, що в теперішніх умовах виховання незламного духу в юних українців є запорукою розбудови вільної європейської країни.

За підсумком змагань найкращі результати показали команди Компаніївського, Петрівського та Устинівського районів, які зайняли 1,2 та 3 місця відповідно. Переможці та учасники змагань отримали нагороди від очільника області та голови Долинської районної державної адміністрації.

Щороку обласний етап змагань «Захисник Кіровоградщини» відвідує все більше і більше учасників, що в свою чергу підтверджує правильність заданого координаційним центром вектору національного-патріотичного виховання молоді на теренах нашого краю.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!