ПриватБанк допоміг фермеру розширити бізнес та створити нові робочі місця

21.10.16, 16:00
Приватний підприємець Валентин Луценко із села Юхимове
Приватний підприємець Валентин Луценко із села Юхимове

Приватний підприємець Луценко із села Юхимове, що у Знам’янському районі на Кіровоградщині, отримав змогу розширити власну справу та створити нові робочі місця для односельців, завдячуючи КУБу. Країна успішного бізнесу (КУБ) - національна програма розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі. За неповних шість місяців роботи цієї програми українці уже інвестували майже 295,6 млн грн та підтримали більше 3 420 вітчизняних бізнес-проектів.

“Уже десять років я займаюсь приватним підприємництвом, - розповідає Валентин Тихонович, власник ПП Луценко. - Суть моєї діяльності полягає у виробництві молока та його переробка у натуральний молочний продукт - молоко пастеризоване, сметана, кефір, сир та бринза.Я прагну постійно розвивати свою справу, і завдячуючи отриманим коштам, виведу свою справу на новий рівень. А ще, планую створити мінімум 11 робочих місць”.

Суть програми полягає у залученні “народних” коштів на розвиток підприємств і компаній малого бізнесу. Наразі, жителі Кіровоградщини отримали можливість стати розбудовниками економіки свого краю, власноруч підтримати місцевий бізнес, і не на словах, а на ділі, вклавши кревні безпосередньо в регіональний бізнес.
“Програма працює і кількість підприємців, які отримують фінансову підтримку земляків постійно зростає, - розповідає Вікторія Діденко, керівник Направлення по активно-пасивним операціям клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми взяли на себе амбітну місію - відновлення економіки країни шляхом розвитку малого бізнесу та підприємництва, створення за 2 роки 1 000 000 нових робочих місць. І ми це зробимо!”
&ft3 З початку роботи програми 140 проектів підприємців Кіровоградщини отримали не лише майже 12 млн грн народної підтримки, але упевненість у тому, що кожен з них є надважливою частиною величезного механізму розвитку економіки рідного краю. Зовсім скоро всі підприємці, самозайняті бізнесмени, усі бажаючі створити власну справу, отримають вражаючі можливості розвинути власний бізнес, проявити ініціативу, отримати інструменти для розширення, що стане потужним поштовхом для виходу з кризи всієї країни!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!