​Гурт «Garage Band» презентував свій перший кліп у Кропивницькому!

22.11.16, 14:00
Гурт Garage Band - Кропивницький - у Прес-клубі
Гурт Garage Band - Кропивницький - у Прес-клубі

Презентація кліпу на пісню гурту «Garage Band» про місто Кропивницький відбулася днями у Прес-клубі реформ. За словами соліста та керівника гурту Ярослава Стаса, кліп знімали на даху ТЦ «Копилка». Режисер кліпу - Зоя Богдашова, оператор - Геннадій Зорін.

Участники гурту «Garage Band» - Євгее Татаренко (барабанщик), Дмитро Єрьомін (клавіші), Сергій Сметана (баян), Юрій Мусієнко (бас гітара), Василь Стоян (тромбон, гітара).

Під час прес-конференції Ярослав Стас розповів: "В нас не просто колектив, у нас сім'я. Ми давно знаємо один одного. Як створили колектив, то стали більше спілкуватися, бачитися. А сам кліп створили дуже швидко, оскільки ідея пісні – те, що наболіло, що хотілося – те розказали людям. Нічого не вигадували, заспівали і показали те, що робиться в місті і країні".

Один із учасників гурту Василь Стоян повідомив: "Тема пісні з'явилася сама собою. Слова писали так: кожен по слову, по фразі і отримали ось такий результат".

Хлопці зауважили, що текст містив і нецензурні слова, але їх перерифмували, оскільки розраховували на слухачів усіх вікових категорій. Ярослав Стас додав: "Репетиції наші проходять весело, бо весела компанія. Ми "правильні" музиканти - алкоголю не вживаємо, а просто маємо почуття гумору. Репетируємо в гаражі, від того і назва. Що стосується кліпу, то довше думали над музикою, ніж над словами. Але творчість наша проста, для пересічних людей. Щоб була зрозуміла всім. І в селі нас слухають із задоволенням, і в місті. Нас гарно сприймають. Більше знають за межами області".

Під час прес-конференції учасники гурту подякували за співпрацю режисеру Зої Богдашовій, оператору Гені Зоріну, а також власнику ТЦ "Копілка" Михайлу Бежану, який дав дозвіл знімати деякий відеоряд на даху супермаркету.

Наприкінці прес-конференції Ярослав Стас зізнався: "Я думав, що після цієї пісні ми будемо персоною нон-грата. Па площі, у День міста, виконували цю пісню на свій страх і ризик. Але людям сподобалося, вони підтанцьовували і навіть намагалися нам підспівувати. Тож, попри те, що деякі персони рекомендували нам змінити певні слова у пісні, робити цього ми не збираємося".

Хочете знати більше? Телефонуйте
керівнику гурту Ярославу Стасу - (066) 787-18-77.

текст і фото - Кіровоград-24



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!