Мілена Мисько - "Міс студентка-2016"

25.11.16, 12:00

Конкурс "Міс студентка-2016" проводився у Кропивницькому 17 листопада. На сцену клубу "Провокатор" вийшли найгарніші студентки ВУЗів міста. Донецький національний медичний університет представляли Мілена Мисько, Софія Гринберг, Анна Іванова, Аліна Недяк та Наталія Козаченко.

Організували щорічний обласний конкурс театральний бренд "Madina Style" спільно з івент-компанією "Alexis". У першому конкурсі учасниці продемонстрували хореографічну композицію, а ведуча Марія Мельник коротко розповіла про кожну з дівчат. Студенток медуніверситету вирізняла не лише цілеспрямованість та захоплення спортом, а й життєва мета - лікувати людей. Також у перервах між конкурсами розважала глядачів школа східного танцю "Медея" та шоу-балет "Імперія мистецтв "Форсайт".
Другий конкурс мав за мету розкрити таланти учасниць. Мілена Мисько прочитала вірш Едуарда Асадова "Студент" та представила свою майбутню професію, вийшовши на сцену у білому лікарському халаті. Співочий талант продемонструвала Анна Іванова. Аліна Недяк та Наталія Козаченко виконали танцювальні композиції, а Софія Гринберг підкорила залу східним танцем. Звичайно, журі оцінювало вміння подати себе, тож у двох наступних конкурсах учасниці презентували модний одяг, а також вийшли на сцену у запаморочливих вечірніх сукнях.
Але настав час оголошувати переможниць. І багато голосів журі дісталося саме представницям медичного університету. Перед конкурсом проводилося Інтернет-голосування, тож перемогла у ньому Анна Іванова, Мілена Мисько стала "Міс грація", а також отримала право виступити на конкурсі "Княгиня Кіровоградщини", Аліна Недяк отримала титул "Міс чарівність", Софія Грінберг стала "Міс Джерелія-2016", "Міс жіночність" та подарункові сертифікати від спонсорів. Звання "Міс ніжність" отримала Наталія Козаченко.
Мілена Мисько, студентка другого медичного факультету ДонНМУ
Мілена Мисько, студентка другого медичного факультету ДонНМУ
Головний титул "Міс студентка-2016" завоювала Мілена Мисько, студентка другого медичного факультету ДонНМУ. Дівчина дуже задоволена, що взяла участь у такому конкурсі, та дякує близьким людям за підтримку. Вітаємо наших конкурсанток з успішним виступом та бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому. Другий медичний факультет ДонНМУ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!