​Як торгувати на eBay вчилися кіровоградки у столиці

27.11.16, 18:29

У рамках Менторської програми, яку реалізує в Україні «Фундації Прав Людини» за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії, у столиці пройшов тренінг «Як торгувати на eBay».

Від Кіровоградщини, на конкурсній основі, було відібрано п’ять учасниць, котрі протягом двох днів отримували нові знання, вміння та навички. Відбирала учасників громадська організація "Турбота" - партнер проекту на Кіровоградщині. Тренером у столиці був Дмитро Агапов, Інтернет-маркетолог з багаторічним досвідом роботи.

Про результативність поїздки свідчать їхні відгуки.

Анна Гришко: «Все было круто. Нравится, когда есть такие программы которые помогают пополнить знания и объясняют как применить их на практике. Это было Вау!!!!»

Римма Мирная: «Спасибо фонду-за поддержку украинцев, Благодарность Организаторам, особенно Евгению, за сопровождение, за важность темы, за энергию… Украинский бизнес поднимается еще и за счет эффективных действий самих предпринимателей,особенно когда им дают правильные инструменты! Давайте еще – возьмём. Огромная благодарность Дмитрию! Так вот,ты какой интернет-маркетолог понятный, доступный. Респект. И место очень хорошее, и еда и природа.....!»

Анна Лищина: «Благодарю, за возможность участия в программе и данном тренинге. Нужная информация в нужный момент.Движение-жизнь,а жизнь-развитие!»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!