«Важливо дякувати Всесвітові за все», - українська співачка Світлана Островська

28.12.16, 18:00

Вже зовсім скоро Новий 2017 рік постукає до нас у двері. Ніщо так не створює святкову атмосферу, як новорічні пісні. У цьому році в простір шоу-бізнесу увірвалася нова композиція і разом з нею кліп співачки, автора та виконавця власних пісень Світлани Островської з символічною назвою «Новий рік». Саме про неї мова піде в інтерв'ю. Крім того артистка розповіла про те, як буде зустрічати рік Вогняного Півня, новорічні традиції та чудеса.

- Як з'явилася пісня "Новий Рік"? До її написання підштовхнуло свято або вона "народилася" з іншої причини?
-Я хотіла написати новорічну пісню ще в минулому році, але не встигла. Як то кажуть, дорога пісня до Нового року. В цьому році я стала ще влітку думати про Новий рік і про те, якою б могла бути ця пісня. І, перш за все мені захотілося подякувати рокові, що минає і всім друзям, і всім обставини, і хороші, і різні, словом, я зрозуміла, що потрібно почати зі слів вдячності. Тому в українському варіанті пісня починається з «Дякую, скажу я цьому року« дякую »..., а в російському «Я скажу, спасибо году этому скажу...». Думаю, нам усім дуже важливо дякувати Всесвітові за все, що з нами відбувається - і за перемоги, і за уроки ... Про це й пісня!

Пісня "Новий рік" - Світлана Островська
Пісня "Новий рік" - Світлана Островська
- Як відбувалися зйомки? Скільки вони тривали? Що найбільш запам'яталося під час зйомок?
- Зйомки зайняли цілий день. На щастя, ми все встигли, і навіть відзняли більше, ніж потрібно. Ідея сценарію була спочатку моя, а допоміг мені її реалізувати режисер Валерій Котенко. Оскільки у нас в кліпі були задіяні коти, то основні «веселості» були пов'язані з ними. Мейн-кун Льопа заліз під ліжко - величезне дубове - і єдиним способом його звідти визволити виявилося підняти це саме ліжко. А коли всі розійшлися я ще годину віддирала новорічні блискітки від паркету. До речі, якщо хтось зіткнеться з такою ж проблемою - найкраще це робити за допомогою сухого туалетного паперу.

- У кліпі Ви демонструєте втілення чудес. А як вважаєте такий позитивний кліп здатний вселити віру в краще завтра?
- Можна було просто зняти кліп з собою в головній ролі - я, я і ще раз я. Це хороший хід, який активно використовується зараз у відео. Але це якось нудно – пританцьовуваті та радісно співати біля ялинки. Я подивилася парочку новорічних кліпів - і всі вони досить стандартні. Тоді я стала думати. Спочатку вирішила зняти в кліпі дочку, але дочка - дочка і мама - мама - в цьому теж немає нічого оригінального. Ну і ми вирішили перевтілитися одна в одну. Чим повеселили наших глядачів. А вірити в чудеса потрібно завжди і шукати їх кожен день у своєму житті. Вони є! Просто ми - такі нудні дорослі - про це часто забуваємо ...

Cпівачка, автор та виконавець власних пісень - Світлана Островська
Cпівачка, автор та виконавець власних пісень - Світлана Островська
- І музика в цілому може творити чудеса?
- Музика може і лікувати, і піднімати настрій, і вганяти в депресію. Жінка повинна відчувати це на рівні інтуїції. Я, наприклад, в якийсь момент перестала писати, скажімо так, сумні пісні - про нещасну любов перш за все. Такі пісні дуже затребувані молоддю - коли починається період побачень і розставань. Взагалі, мені здається, я, можливо, помиляюся, що сучасна українська молодіжна музика якраз тематично така: «він мене кинув, що ж мені робити, я так його люблю» або «все так погано, мене ніхто не розуміє, що ж мені робити» ... Словами ми програмуємо свій мозок. В принципі, нотами теж - адже є той же мінор - «сумний» лад і мажор - лад позитивний. У музиці, безумовно, є магія. Але боюся, в основному вона залишилася в класиці.

- Щорічно ми напередодні Нового року загадуємо бажання і чекаємо їх виконання. А які способи порадили б Ви, щоб бажання збувалися?
- Ну способів мільйон - досить залізти в Інтернет. І спалювати папірець з бажанням, а потім випивати шампанське з попелом (тут важливо написати ці самі бажання, поки б'ють куранти і встигнути спалити) ... І писати лист Діду Морозу і класти його в морозильну камеру ... І просто писати .. . Щоб бажання збувалися, треба вірити, хотіти і дуже багато працювати.

Cпівачка, автор та виконавець власних пісень - Світлана Островська
Cпівачка, автор та виконавець власних пісень - Світлана Островська
- Ви дотримуєтесь якимось новорічним традиціям з року в рік?
- Моя сім'я дуже старомодна в цьому плані - піти в лазню, накрити стіл (олів'є обов'язково), включити телевізор, подуріти. Але в цьому році ми з донькою готуємо вікторини, тести, загадки із секретом - в загальному, розваги. Я не люблю кудись ходити в новорічну ніч. Зазвичай 31 грудня - такий метушливий день, що хочеться швиденько відзначити і лягти спати. Взагалі, в правильній зустрічі Нового року найважливіше - мати напоготові ліжко, куди можна завалитися в будь-який момент незалежно від усіх. Рік Вогняного Півня як будете зустрічати ви? І чому це має значення? - Згадала - важливо в Новий рік надіти що-небудь новеньке (хоч труси) і начепити на себе побільше коштовностей. Як я розумію, рік Півня треба зустрічати у чомусь яскравому, строкатому, червоному, жовтому ... Оскільки всі ми заручники фрази «як зустрінеш - так і проведеш», то не потрібно експериментів. Потрібно веселитися, танцювати, співати пісні і їсти щось низькокалорійне. Так, і ще обов'язково треба зайнятися сексом в новорічну ніч. Якщо, звичайно, це теж для вас важливо.

- Яке блюдо Ви вважаєте обов'язковим на святковому столі?
- Ми завжди готуємо олів'є - причому з домашнім майонезом, шубу, в минулому році я готувала холодець ... Напевно, в цьому доведеться зварити пшоняну кашу ... З білими грибами. Торт - обов'язково торт! Якщо чесно, я не прихильниця новорічної обжираловки. Так і хочеться сказати: люди, це ж не останній день, коли ви можете поїсти! Мене дуже приваблює ідея купити креветки, червону рибу, ікру, овочі ... І зробити такий Wellness Новий рік. Але олів'є все одно залишимо!

Cпівачка, автор та виконавець власних пісень - Світлана Островська
Cпівачка, автор та виконавець власних пісень - Світлана Островська
- Новорічне побажання (тост) для наших читачів
- Бажаю вам бути радісними і розвиватися весь рік! Нікому не заздрити, а шукати свій шлях! Знайти свою мрію! Якщо ви хочете щось змінити у своєму житті, то перестаньте робити те, що ви завжди робили. Шукайте нові шляхи! І всім жінкам бажаю мати чоловіка, до якого можна притиснутися під час холодів, а влітку вирушити з ним на моря. І нехай він за все платить! А ми будемо витрачати свої зароблені гроші на свою мрію! З наступаючим святом! Будьте щасливі!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!