«Книжкове Різдво»

03.01.17, 18:00

В рамках благодійної діяльності «Благодійного фонду Ярослава Бублика» здійснюється масштабна програма під назвою «Змінимо нашу землю на краще!». В межах цієї програми кілька років поспіль реалізовується проект “Невідкладна допомога школі”, яку здійснює відомий меценат Ярослав Бублик.

30 грудня 2016 року у приміщенні бібліотеки Вільшанської загальноосвітньої школи за ініціативи благодійної організації Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» та у співпраці з «Фондом Ярослава Бублика» стартував проект «Книжкове Різдво». Даний проект передбачає забезпечення шкіл та бібліотек Кіровоградської області як навчальною, так і художньою літературою. В рамках проекту Ярослав Володимирович подарував школі 1550 примірників довідників з математики, української мови та читання.

На знак подяки адміністрація школи разом з учнями влаштували маленькі урочистості: дітки читали вірші, розповідали про улюблені предмети та тепло спілкувались із засновником Фонду! Старшокласники подякували Ярославу Володимировичу, адже без цих посібників неможливо якісно підготуватись до ЗНО. Захід пройшов у щирій та теплій обстановці. На останок, Ярослав Бублик залишив на декількох довідниках автографи на згадку про “Книжкове Різдво”.

Ініціатори цього проекту сподіваються привернути увагу молодшого покоління до читання книжок. Зацікавити їх відкривати нові обрії через знайомство з літературними перлинами. Найважливіше ж те, що тепер школи можуть розраховувати на підтримку «Фонду Ярослава Бублика» у створенні повноцінної матеріальної бази для школярів, як основи для подальшого вступу до університетів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!