​Від Прес-клубу до Прес-клубу: Кропивницький - Ужгород

16.02.17, 12:00

Координаторка Прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич цієї зими стала однією із переможниць конкурс «Можливості національних обмінів для журналістів», і на початку весни відвідає у рамках програми місто Ужгород.

Вікторія Талашкевич, фото - Олена Карпенко
Вікторія Талашкевич, фото - Олена Карпенко
- Я планую побувати у редакції видання «Заголовок», а також в Ужгородському прес-клубі, побачитися із кількома колегами з інших інформаційних видань, повчитися, як працюють журналісти в Ужгороді, розповісти про досвід роботи у Кропивницькому, - розповідає Вікторія Талашкевич. Також вона планує написати під час візиту кілька матеріалів.


- Мені цікаві тамтешні локальні ініціативи, що допомагають інтеграції різних вразливих груп у громаді (людей з особливими потребами, ромів, ВПО, молоді), а також приклади соціального підприємництва, коли бізнес і громадськість створюють корисну та добру справу, яка ще й гроші приносить, - розповідає Вікторія Талашкевич.

По поверненню додому, координаторка Кіровоградського Прес-клубу планує підготувати відразу кілька гарних матеріалів, котрі свідчитимуть, що в Україні є успішний досвід взаємодії громади, з якого можна брати приклад. По-друге, запропонує кілька цікавих тем редакції ток-шоу «Ми» на каналі «Кіровоград» (обласна філія НТКУ у регіоні). По-третє, проведе скайп-зустріч для кіровоградських і закарпатських колег.

Вікторія Талашкевич вдячна Програмі національних обмінів, яка дає можливість журналістам обмінюватися досвідом із колегами з географічно протилежних регіонів. Інтенсивна співпраця та конструктивний діалог між різними областями України – це запорука успіху і важлива складова розвитку країни.

Всім, хто хоче долучитися до Програми національних обмінів, нагадуємо, що заявки на участь приймаються на постійній основі до 1 травня 2018 р.. Аплікаційну форму можна надсилати на адресу obminy@kultura.org.ua, вказуючи тему листа – «Програма національних обмінів». Усі учасники повинні бути зареєстровані на сайті Платформи національних обмінів

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!