В найромантичніший день бібліотека організувала свято справжніх почуттів

17.02.17, 10:00

В найромантичніший день року, день Святого Валентина, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва організувала свято справжніх почуттів та пошуку кохання – шоу-програму «Знайди своє кохання».

Захід відбувся за підтримки Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА та улюблених молодіжних закладів нашого міста - шоколадної кондитерській «Какао Боб», кав’ярні-пекарні «Франс.уa», бару «Ne speshi» та ковзанки «Слайз». Учасниками програми стали дівчата з Кіровоградського педагогічного ліцею та хлопці з медичного факультету Донецького національного медичного університету. Головна інтрига заходу полягала в тому, що до самого початку хлопці та дівчата не бачили один одного, тож визначалися зі своїми симпатіями у форматі он-лайн на очах у глядачів.
Хлопці та дівчата підготували цікаві презентації, які мали розкрити особистість, таланти та вподобання кожного з них, а також стали учасниками конкурсів та випробувань, які для них підготували ведучі заходу – Юлія Абрамова та Іван Жданов. Учасники розповідали, як будуть діяти у змодельованих ведучими ситуаціях та задавали один-одному цікаві запитання. Хлопці робили дівчатам неочікувані компліменти, а дівчата порівнювали їх з літературними героями.

Окрім цього дівчата зізнались хлопцям в тому, як швидко і на що, вони зможуть витратити мільйон гривень, а хлопці розповідали про те яку одну річ вони візьмуть із собою потрапивши на безлюдний острів. Інтрига тривала до самого кінця, адже ні ведучі, ні глядачі не могли здогадатися чи виникли взаємні симпатії між хлопцями та дівчатами. За результатами вибору учасників співпала одна пара - Анастасія Онищенко та Станіслав Кондратюк. Завдяки нашим партнерам - шоколадній кондитерській «Какао Боб» та бару «Ne speshi» вони отримали сертифікати на відвідання цих чудових «смачних» закладів та продовження романтичного знайомства, а фотограф Тетяна Ященко запросила їх на тематичну фотосесію. Іще однією інтригою заходу стало обрання пари глядацьких симпатій.
Глядачі отримали можливість створити пару за власними симпатіями. Цією парою стали Діана Швець та Олександр Рябоченко. Вони отримали сертифікат на романтичну вечерю у кав’ярні «Франс.уa», тож сподіваємось, що це стане початком нової «історії кохання». Чудовий настрій учасникам та глядачам цього романтичного дня подарували саксофоністи Денис Чернецький і Назар Ісаков, клуб спортивного бального танцю «Діамант» та школа східного танцю «Шакті». Також цього дня в бібліотеці діяла інстальована фотостудія «Love is…», у кожного з відвідувачів якої «виростали» янгольські крила, пошта Купідона та цикл тематичних книжкових виставок і викладок поєднаних темою «кохання».

Дякуємо усіх хто провів цей чудовий день разом з нами та зичимо всім любові та кохання і не лише в День Святого Валентина!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!