Книга Єднає Молодь

24.02.17, 10:00

Днями Благодійний фонд Ярослава Бублика у рамках Всеукраїнського проекту «Книга Єднає Молодь» передав чимало книжок учням Новоархангельського району на Кіровоградщині. Захід проходив у приміщенні Новоархангельської районної бібліотеки у Міжнародний день рідної мови.

Це Свято в Україні веде свій відлік з 14 лютого 2002 року, коли Президентом України Леонідом Кучмою було видано Розпорядження "Про відзначення Міжнародного дня рідної мови". Це має символічне значення, адже і по даному проекту Президентський фонд виступає ініціатором.

«З початку цього року за ініціативи благодійної організації Леоніда Кучми «Україна» та у співпраці з «Благодійним фондом Ярослава Бублика» було розпочато спільний проект «КНИГА ЄДНАЄ МОЛОДЬ»», - наголосила Христина Белінська, - «У січні книги отримали учні Вільшанського району, на минулому тижні ми відвідали Благовіщенський район, а сьогодні передаємо школярам Новоархангельського району понад 1700 примірників довідників з математики, української мови та читання».
Вже три райони Кіровоградської області отримали посібники від благодійних організацій. Загалом, це близько 5000 примірників. На цьому меценати не зупиняються. Мета проекту – максимальне забезпечення навчальних закладів та бібліотек Кіровоградської області як художньою, так і навчальною літературою.

«Від імені Ярослава Бублика, хочу привітати усіх присутніх зі святом рідної мови та побажати досягнення найвищих результатів в навчанні. Сподіваємося, книги, які сьогодні ми вам презентували, у цьому допоможуть», - додала заступник голови правління Фонду Христина Белінська. Також, юні читачі, присутні на заході у районній бібліотеці, отримали від «Благодійного фонду Ярослава Бублика» смачні сюрпризи – цукерки! Тож, Міжнародний день рідної мови відбувся зі святковим настроєм і книжковим позитивом у дитячому колі!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!