ПриватБанк і Mastercard додадуть кропивничанкам щастя

08.03.17, 10:00

До 8 Березня ПриватБанк і Mastercard оголосили акцію, за допомогою якої купувати подарунки онлайн через Приват24 буде ще простіше та вигідніше. Як повідомили в банку, у святковий період у разі замовлення подарунків у Приват24 та оплати картками Mastercard клієнти банку отримають знижку 25% на купівлю квітів, напоїв, подарункових карток і замовлення святкових вечерь та обідів.

«Тепер чоловікам не потрібно 8 Березня вранці обходити ринки та магазини, замовити розкішний подарунок можна просто в смартфоні, і його доставлять вчасно, – говорить керівник ЦЕБ ПриватБанку Сергій Харітіч. – Крім того, за допомогою Приват24 можна зробити те, що раніше було просто неможливо, – у день свята привітати одночасно всіх родичів і дорогих людей, незалежно від того, як далеко вони знаходяться, або зробити несподіваний сюрприз співробітницям компанії чи корпорації».

Privat24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та країн СНД – станом на 1 січня його встановили понад 5,5 млн користувачів смартфонів. Електронним банком Приват24 користуються 9,3 млн жителів України. Найпопулярніший в Україні мобільний банк Privat24 найближчим часом стане базою для розвитку загальнонаціональних і регіональних цифрових сервісів (електронний квиток, картка городянина) та інших проектів smart country.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!