Розуміння НАТО: колективна оборона і не тільки

30.03.17, 12:00

Вчора у місто Кропивницький вперше завітало керівництво Центру інформації та документації НАТО - у Прес-клубі відбулася презентація проекту #natoradiomarathon та публічне обговорення на тему «Розуміння НАТО: колективна оборона і не тільки» у рамках національного проекту «НАТО Радіомарафон».


У програмі зустрічі – презентація проекту «НАТО Радіо Марафон», яку зробив Євгеній Фомін, керівник "Фундації прав людини", а також виступи керівництва Центру інформації і документації НАТО в Україні – це була заступниця директора Центру Вікторія Цієменіте і керівниця проектів Центру Світлана Ротаєнко.

Чому Важливо бути обізнаними з питань НАТО та співпраці Україна-НАТО? Партнерські відносини між Україною та НАТО створюють можливості для України в майбутньому інтегруватися до системи євроатлантичної безпеки та зміцнити свій міжнародний імідж.

Досягнення цих цілей вимагає підтримки як з боку української державної політики в сфері європейської та євроатлантичної інтеграції, так і з боку широкої громадськості. Аби зробити це успішно, Україні необхідно краще комунікувати, що означає, доносити та пояснювати свої пріоритети в сфері безпеки та співпраці з Альянсом громадськості.

Які пріоритети і стратегії Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017- 2020 роки? Як Україна комунікує свої пріоритети? На ці та інші питання дискутували учасники зустрічі. Також опісля дискусії відбулася пілотна вікторина-тест для представників засобів масової інформації – на знання фактів про НАТО.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!