Рятувальники садили дерева під вікнами у породіль

03.04.17, 18:00

Минулого тижня у місті Кропивницький - у рамках Тижня з благоустрою, - рятувальники посадили дерева біля пологового будинку №1, який нещодавно капітально відремонтовано.

Новий фасад будівлі вимагав оновлення прилеглих ділянок на подвір’ї. За ініціативи міської влади організовано акцію по озелененню місця, де щодня народжують маленькі громадяни нашого міста. Пліч-о-пліч під час обідньої перерви висаджували молоді хвойні дерева замість викорчуваних старих міський голова Андрій Райкович, посадовці міської ради, рятувальники та поліцейські Кропивницького.

Зокрема Управління ДСНС в області представили начальник Управління Віталій Миронюк та його перший заступник Олексій Родіонов разом із особовим складом 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. Віталій Григорович висловив побажання, аби щойно насаджені дерева милували око пацієнток та персоналу медичного закладу, і сподівання, що серед новонароджених, можливо, будуть і майбутні рятувальники та поліцейські.

Персонал пологового будинку подякував за такий еко-подарунок та пообіцяв пильно доглядати за молодими деревцями, неначе за новонародженими дітьми.

УДСНС України у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!