Перший "Мама-Фест": Кращі методики зі всього світу для дітей Кропивницького

10.04.17, 16:00

Нещодавно Mortimer English Club у місті Кропивницький відсвяткував своє п'ятиріччя. І з цієї нагоди вирішив провести Мама-Фест, щоб презентувати дітям і дорослим, чого школа досягла за цей час. Під час Мама-Фесту дітки від 1,5 до 14 років відвідали пробні заняття з англійської, німецької мови та ментальної арифметики.

Також було представлено новинку - виступ носія французької мови. Найменші дітки розважалися із аніматорами Центру розвитку "Сонячний зайчик", а батьки - спілкувалися із практикуючим дитячим психологом.

Також відбувся розіграш і дітки виграли сертифікати зі знижками на навчання у нашій школі, пригощання та фірмовий пряник від Mortimer. Дитячі емоції та щира радість від занять показали батькам, що навчатися можна і потрібно весело та цікаво, так як це робить Мортімер вже більше ніж 20 років.

Методика вивчення англійської мови як другої іноземної була запроваджена більше 20 років тому у Німеччині і з того часу поширилася у більш ніж 30 країнах світу. Дітлахи віком від 1 року, школяри та дорослі в усьому світі вивчають англійську весело, ефективно та з задоволенням. Також діти спробували рахувати на рахівничках Соробан. Це давня методика усного рахунку, якій вже більше 2 тисяч років.

Заняття ментальною арифметикою сприяють розвитку розумових здібностей дитини, покращують оцінки в школі (перший результат занять Ви побачите вже за місяць!), у дитини розвивається фотографічна пам'ять та концентрація уваги. Методика ідеально поєднується з вивченням іноземних мов.

Детальніше про ці проекти можна почитати на сторінках в Інтернеті - www.mortimer-english.com.ua та www.mortimer-english.com.ua А "спробувати на смак" такі методики можна на регулярних безкоштовних пробних заняттях. Для запису на безкоштовний пробний урок прохання телефонувати за номерами - 0504573211 (Мортімер), 095-7290044, 098-7290044 (Indigo Mentla Club). А щодо Мама-Фесту, то за проханнями батьків та дітей таке свято для діточок-розумників та їх батьків планується проводити щорічно!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!