Дует “Іміджу” отримав Гран-прі на львівському фестивалі

11.04.17, 12:00

На початку квітня у місті Львові відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс серед учнів професійно-технічних та вихованців позашкільних навчальних закладів “Гумор і сміх об’єднують всіх”, організаторами якого виступили Львівський державний палац естетичного виховання учнівської молоді при підтримці Українського державного центру позашкільної освіти.

Кіровоградщину представляли АлінаВолкова та Сергій Ільїн, учасники народного художнього колективу шоу-театру молодіжного клубу “Імідж”(керівник – заслужений працівник освіти України Н. Долгополова) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Львів зустрів гостей теплим та сонячним днем. Фестиваль-конкурс проходив протягом двох насичених днів. У перший деньвідбулосьурочисте відкриття фестивалю івласне конкурсна програма. У заходахвзяли участь вихованці віком від 16 до 21 років з Волинської, Донецької, Житомирської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Рівненської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької областей.

Вихованці “Іміджу” представили таланти Кіровоградщини у номінації “Художнє читання” уривком з п’єси “За двома зайцями” М. Старицького (керівник секції “Сценічна мова ” –заслужена артистка УкраїниВ. Ставріаніді-Стогодюк).

Компетентне журі у складі близько десяти чоловік високими балами оцінили виступ іміджистів. За творчу неповторність, індивідуальність та креативність у виконанні конкурсного твору та розкритті теми фестивалю, також за високий рівень сценічної культури дует Аліни та Сергія був визнаний переможцем. Їх нагородили найвищою відзнакою – дипломом Гран-прі фестивалю та цінними призами. Сергій Ільїн отримав звання “Кращогоактора”.

Нагородження проходило на другий день під час Гала-концерту за участі переможців фестивалю. Сповнені натхнення та радості учасники фестивалю продовжили день екскурсійною програмою від організаторів заходу. Адже під час перебування у місті Львівіміджисти мали змогу не тільки позмагатися за звання кращих акторів і читців-гумористів, але й помандрувати затишними вулицями чудового міста, побачити визначні пам’ятки, насолодитися архітектурою та надихнутисядухом стародавнього Львова.

На фестивалі панувала надзвичайно затишна та дружня атмосфера, тому у всіх учасників залишилися незабутні враження та позитивні емоції від подорожі.

Яніна Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!